Verdens største samling af orkidèer

Dato og tidspunkt
lørdag 02/12 2017
12:00 - 16:00

Sted
Orkidégartneriet i Fredensborg


Foredragsholder/turleder
Hans ChristiansenBeskrivelse

Kun tilmeldte kan deltage

Arrangører: Anette og Erik Brejninge Andersen.

Vi besøger Hans Christiansens orkidégartneri i Fredensborg, der anses for at rumme verdens største samling af orkidéer. Hans Christiansen er verdensberømt for sit avancerede og spændende arbejde med at dyrke og udvikle nye orkidéer. Han viser os sine mange, forunderlige planter fra hele verden og fortæller om deres røgt og pleje, og de særlige dyrkningsmedier, bl.a. “Greenmix”, som han har opfundet. Desuden beretter han om CITES med reglerne for international handel med planter og dyr. Vi hører tillige om hans deltagelse i den årlige, eksklusive orkidé-udstilling på øen Hainan i Det sydkinesiske Hav.

Deltagelsen kræver tilmelding, idet antallet af deltagere er begrænset til 20, og hver deltager skal betale kr. 50 til delvis dækning af udgift til foredragsholder.
Du kan tilmelde dig til Carsten Hunding, senest 24. november 2017. Hvis der er plads, får du nærmere besked om betaling og andre praktiske oplysninger.
Du medbringer egne mad- og drikkevarer.
Fynskredsen arrangerer ikke fælles transport, men vi formidler gerne individuelle samkørsler. Skriv til , hvis du har ledig plads i din bil – eller hvis du ønsker at køre sammen med andre. Carsten formidler derefter kontakt, så I kan aftale samkørslen indbyrdes.

Mødested: Orkidégartneriet i Fredensborg, Hillerødvejen 25, 3480 Fredensborg.
Links: https://www.youtube.com/watch?v=vOAx8C6avtk
https://orchidegartneriet.dk/

Tilføj arrangement til din digitale kalender ved at trykke her iCal