URT

URT er et tidsskrift om Danmarks vilde planter. URT udgives af Dansk Botanisk Forening og sendes med posten til vores medlemmer.

I URT finder du stof om botanikken i Danmark, men også fra udlandet ind i mellem. URT bringer artikler inden for alle grene af botanikken, f.eks. floristik, vegetationsøkologi, beskrivelse af naturområder, naturbeskyttelse, debat, nyfund af sjældne planter og status over udryddelsestruede arter. Se artikelindeks for URT her.

URT udkommer 4 gange om året.
Ture og ekskursioner i foreningen annonceres i URT, men kig altid i kalenderen for at se alle ture, fuld beskrivelse og opdateringer om arrangementer.

Meld dig ind her, hvis du vil have URT.

Vil du skrive til URT?
Du er velkommen til at skrive artikler i URT. Redaktionsgruppen har lavet en forfattervejledning (pdf, feb 2017) til dig, der gerne vil skrive artikler til URT.

Kommende fastlagte deadlines for indlæg til URT

lørdag 12/10 2019 Sidste frist for indlæg til URT 2019:4

Redaktionen består af