Højsommerekskursion til Bornholm

Dato og tidspunkt
fredag 22/07 2016 - mandag 25/07 2016
Hele dage(n)

Sted
Bornholm


Foredragsholder/turleder


Tilmelding

Beskrivelse

fyldt

Tidspunkt: Fredag den 22. til mandag den 25. juli 2016

Hent føromtalen som pdf.

Som følge af den klippefyldte undergrund og placeringen i Østersøen rummer Bornholm en række naturtyper, som ikke forekommer i den øvrige del af Danmark. Formålet med højsommerekskursionen er at præsentere typiske bornholmske naturtyper samt et udvalg af de arter, der i Danmark kun findes på Bornholm eller som er sjældne i de øvrige landsdele.

Turpris for de 4 dage er 2.900 kr. pr. person i dobbeltværelse ved maksimalt 40 deltagere. Tillæg for enkeltværelse beløber sig til 600 kr. Vi har booket 15 dobbelt og 10 enkelt værelser. Beløbet dækker kørsel med bus fra København med start og slut ved DGI-Byen til Bornholm og retur, al ekskursionskørsel på Bornholm og indkvartering på hotel Allinge http://juhls-hoteller.dk/allinge/. Hotellets placering er markeret med rød pil på kortet ovenfor (2015Foromtale_hjemmeside_Bornholm_16). Prisen inkluderer endvidere fuld forplejning, dvs. morgenmad, frokostbuffet og aftensmad under hele opholdet på Bornholm. Deltagerne opfordres til selv at tegne afbestillingsforsikring og andre relevante forsikringer.

Interesserede, der registreres efter ’først til mølle’ princippet fra 1. december 2015, bedes indbetale depositum 1.000 kr. senest 15. marts 2016 til Rønde og Omegns Sparekasse reg. nr. 9354 kontonr. 0000192775  – mrk. ’dit navn – Bornholm’. Samtidig (med samme frist) foretages skriftlig tilmelding til Peter Wind, Moesbakken 19, 8410 Rønde, telf. 87914110 (aften) eller med e-mail til . Oplys venligst dit navn i tilmeldingen med adresse og telefon, samt e-mail. De tilmeldte vil modtage en kvittering, når depositum er indgået. Slutbetaling bedes overført til ovennævnte konto seneste 15. maj 2016, hvorefter et mere udførligt program vil blive fremsendt. Ved flere end 40 tilmeldte deltagere oprettes venteliste. Vi vil naturligvis gøre vort til, at deltagere på ventelisten kommer med på turen.

Højsommerekskursionen arrangeres i samarbejde med Vipperød Bustrafik, der sørger for al det praktiske ved afviklingen af højsommerekskursionen. Tidspunktet fredag til mandag skyldes hotellets belægningsplan.

Turledere: Louise Jensen & Peter Wind.

Tilføj arrangement til din digitale kalender ved at trykke her iCal