Aflyst: Öland

Dato og tidspunkt
fredag 29/05 2020 - mandag 01/06 2020
Hele dage(n)

StedForedragsholder/turleder
Louise Jensen, Ditte Arp & Sigrid NielsenBeskrivelse

Turen er desværre aflyst. Arrangørerne arbejder på en ny tur i 2021.

Kom med Dansk Botanisk Forening til Sveriges Öland og oplev et botanisk naturunder! 

Ölands flora er noget ganske særligt. Øens kalkrige undergrund har skabt forudsætningerne for, at vi i dag hvert forår kan opleve en mangfoldighed af smukke blomsterplanter – herunder over 30 orkidéer. Derfor inviterer Dansk Botanisk Forening på en forlænget weekend til Öland, hvor vi skal besøge nogle af de bedste lokaliteter. Turen er ment som en deltager-drevet tur, og det er derfor en opgave for hele gruppen at udforske og finde frem til de særlige arter, som findes på lokaliteterne.

Turen finder sted fredag d. 29/5 til mandag d. 1/6, begge dage inklusive. Prisen for de 4 dage er 3200 kr. pr person i dobbeltværelse. Ved overnatning i enkeltværelse er der et tillæg på 550 kr. Prisen er for deltagere der samles op i Aarhus eller København. Prisen dækker bustransport fra Aarhus til Öland, bustransport rundt på øen og indkvartering på Allégården Kastlösas vandrehjem med fuld forplejning. Der er plads til 15 deltagere på turen. 

Tilmelding åbner her på hjemmesiden 5. december 2019.

Tilmelding – tryk her

Ved tilmelding modtager du en bekræftelse pr. e-mail. Tilmelding er efter ’først til mølle’ princippet med indbetaling af et depositum på 1000 kr. Spørgsmål til ekskursionen kan rettes til Ditte Arp på tlf. 20896871 eller på e-mail . Sidste frist for tilmelding er 1. marts 2020. Et mere detaljeret program med oplysning om slutbetaling vil blive fremsendt senest 1. maj 2020. 

Vi glæder os til at tilbringe nogle dejlige dage i Ölands spændende natur med jer.

Turledere: Louise Jensen, Ditte Arp & Sigrid Nielsen

 

Tilføj arrangement til din digitale kalender ved at trykke her iCal