Nornetur til Mellemsverige

Dato og tidspunkt
fredag 02/06 2023 - tirsdag 06/06 2023
Hele dage(n)

StedForedragsholder/turleder
Peter Wind

Tilmelding nødvendig. Se beskrivelse.


Beskrivelse

NB. I noget noget materiale har datoerne 2. til 6. juli 2023 fremgået. De korrekte datoer er 2. til 6. juni 2023. 

Nornes udbreddelse i Mellem- og Nordsverige.

Dansk botanisk Forening indbyder hermed til en forlænget weekendtur til egnen nord for Sundsvall i det mellemste Sverige. Hovedformålet med turen er at opsøge lokaliteter for den spektakulære orkidé Norne (Calypso bulbosa), som forekommer fra Dalarne til Lappmarken. Vi vil også opsøge andre botanisk interessante lokaliteter i egnen omkring Sundsvall, hvor der er mulighed for at finde arktiske og subarktiske arter som Vand-Star (Carex aquatilis), Brunkulle (Nigritella nigra), Hættelæbe (Malaxis monophyllos), Bjørnebær (Rubus arcticus), Bakke-Viol (Viola collina), Dal-Viol (Viola selkirkii), Fjeld-Turt (Cicerbita alpina) og Fjeldskær (Saussurea alpina) m.fl.

Se hele programmet her (Opdateret med korrekte datoer)

Priser for deltagelse

Turprisen omfatter indkvartering i to nætter på Quality Hotel i Sundsvall, https://www.nordicchoicehotels.dk/hoteller/sverige/sundsvall/quality-hotel-sundsvall/, og to netter på Best Western Hotel Svava i Uppsala, https://www.bestwestern.dk/booking-path/hotel-details/best-western-hotel-svava-uppsala-88169, fuld forplejning, bustransport fra København til Uppsala og Sundsvall samt til de botaniske lokaliteter og ekskursionsledelse. Deltagerne skal dog selv sørge for aftensmad for egen regning i Uppsala den 2. og 5. juni 2023, da Best Western ikke serverer aftensmad.

Indkvartering i dobbeltværelse kr. 13.475 ved 20 deltagere/kr. 12.900 ved 30 deltagere.

NB. En for høj pris har været angivet. Den korrekte pris for deltagelse er 3.650 kr.

Tillæg for enkeltværelse kr. 1.010.

Tilmelding

Tilmeldingen åbner onsdag den 1. februar 2023 kl. 18 og slutter søndag den 16. april 2023.

Tilmeldingsfristen er udskudt til 1. maj 2023.

Tilmeld dig her

Ved tilmeldingen giver du oplysninger om indkvarteringsform og kostønsker. Ved tilmeldingen modtager du en bekræftelse pr. e-mail med oplysning om indbetaling af depositum på 3.000 kr. Ved overtegning oprettes en venteliste. Hvis du tilmelder dig uden partner, og hvis der ikke tilmelder sig en single deltager af samme køn, du kan dele dobbeltværelse med, vil du blive tildelt enkeltværelse og bedt om at betale enkeltværelsestillæg kr. 1.010. 20 betalende deltagere er minimumsantal for turens gennemførelse.

Hvis du vil vide mere eller have hjælp til tilmelding kan du kontakte Peter Wind på .

 

Tilføj arrangement til din digitale kalender ved at trykke her iCal