Midsommertur til Vendsyssel

Dato og tidspunkt
lørdag 26/06 2021 - søndag 27/06 2021
Hele dage(n)

Sted
Tornby Kirke, Nejstgårdvej 1, Tornby, 9850 Hirtshals


Foredragsholder/turleder
Ian Heilmann og Martin Køhl Søholm

Tilmelding nødvendig. Kun tilmeldte kan deltage.Beskrivelse

OBS

Med de nuværende corona restriktioner, er det ikke muligt at overnatte på Tylstrup Kro og derfor ikke muligt at gennemføre turen. Det ser dog ud til, at samfundet stille og roligt bliver åbnet mere op. Turledelsen har derfor valgt, at vente med at aflyse turen til den 4. juni.

Det betyder samtidig, at det er muligt at tilmelde sig turen indtil denne dato. Der er pt. 4 pladser ledige.

Vi besøger nogle af de fineste botaniske lokaliteter i Nordjylland: ”Vandplasken”, Rubjerg Plantage og Hammer Bakker.

Lørdag mødes vi ved Tornby kirke kl. 12,00 og kører til de righoldige kærområder ved Liver Å, “Vandplasken” og Nørlev kær. Her forekommer sjældne arter som Sort Skæne, Pukkellæbe, Mygblomst, Bredbladet Kæruld og Mos-Dværgulvefod. Sidst på eftermiddagen besøger vi Rubjerg Plantage med bl.a. store bestande af Hollandsk Hullæbe. Vi vil lede efter Rød Hullæbe og Pukkellæbe. Vi tjekker ind på Tylstrup kro ca. kl. 19, hvor vi spiser middag og overnatter.

Søndag kører vi til Hammer Bakker, en del af hvilke ejes af DBF. Her vil Rasmus Fuglsang Frederiksen vise os rundt i det afvekslende område med arter som Guldblomme, Nikkende Kobjælde, Lyng-Star, Rundbladet Soldug og Blærerod. Turen slutter kl. 14.

Vi kører i private biler. Pris pr. deltager: 1.629 kr. ved et deltagerantal på 10, og 1.331 kr. ved 20. Prisen dækker middag med tre retter lørdag aften, overnatning i enkeltværelse samt morgenmad søndag morgen. Prisreduktion ved valg af dobbeltværelse og middag med to retter. Der er mulighed for at ankomme om fredagen med en ekstra overnatning, for egen regning.

Opkrævning vil ske efter tilmeldingsfristen, når vi kender deltagerantallet.

Yderligere oplysninger og tilmelding senest 4. juni 2021 til Ian Heilmann, mb. 25891732, e-mail:

Martin Køhl Søholm, mb. 51167251, e-mail:

Tilføj arrangement til din digitale kalender ved at trykke her iCal