Højsommerekskursion til Samsø

Dato og tidspunkt
fredag 09/08 2019 - mandag 12/08 2019
Hele dage(n)

StedForedragsholder/turleder
Beskrivelse

I år går Dansk Botanisk Forenings højsommerekskursion til Samsø. Floraen på Samsø er præget af, at den ligger i det område i landet, hvor storebæltsklimaet hersker – på Samsø er der altså lidt flere solskinstimer og lidt mindre nedbør end landsgennemsnittet. Derfor er især overdrevsvegetationen artsrig og spændende, idet man her vil kunne finde arter, der normalt ikke findes i Danmark, fordi de er tilknyttet lidt tørrere og varmere forhold. Vi skal blandt andet på jagt efter liden sneglebælg, enblomstret fladbælg og knopnellike. Derudover kan man på de stenede strandvolde se strandmandstro, mens lav hindebæger står i fuldt flor på strandengene.

Prisen for de 4 dage er 2525/2500/2475 kr. pr deltager i et dobbeltværelse ved henholdsvis 35/40/45 deltagere. Hvis der ønskes enkeltværelse er prisen 3275/3250/3225 kr. for de fire dage ved henholdsvis 35/40/45 deltagere. Beløbet dækker bustransport på Samsø og indkvartering på Flinchs Hotel i Tranebjerg med fuld forplejning. Det er muligt at tilkøbe fælles bustransport med Vipperød turisttrafik fra København via Roskilde og Holbæk og med færge Kalundborg-Samsø t/r for 500 kr. ved 45 deltagere. Fra Jyllandssiden opfordrer vi til at finde fælles transportmuligheder til færgen. Er der 10 eller flere deltagere, der sejler samtidig med færgen fra Hou t/r, kan der opnås grupperabat. Der vil blive arrangeret opsamling ved Sælvig. For studerende er der to pladser til halv pris kr. 1250.

Alle pladser er optaget. Tilmeld dig ventelisten her.

Tilmelding er bindende og sker efter ’først til mølle’ princippet med indbetaling af et depositum på 1000 kr. Ved tilmeldingen modtager du en bekræftelse pr. e-mail.

Spørgsmål om ekskursionen kan rettes til Peter Wind på tlf. 87914110 (aften) eller med e-mail til . Sidste frist for tilmelding og indbetaling af depositum er 1. april 2019, hvorefter et mere udførligt program med oplysning om slutbetaling vil blive fremsendt, når vi har afholdt en forekskursion.

Turledere: Louise Jensen, Ditte Arp, Sigrid Nielsen & Peter Wind

Tilføj arrangement til din digitale kalender ved at trykke her iCal