Forårsekskursion til Bornholm

Dato og tidspunkt
lørdag 08/05 2021 - torsdag 13/05 2021
Hele dage(n)

StedForedragsholder/turleder
Tino Hjorth Bjerregaard & Peter Wind

Tilmelding Påkrævet - se beskrivelsenBeskrivelse

Bemærk tidspunkt for og pris for arrangementet (ændret forhold til først annonceret)

Som følge af den klippefyldte undergrund og placeringen i Østersøen rummer Bornholm en række naturtyper, som ikke forekommer i den øvrige del af Danmark. Formålet med forårsekskursionen er at præsentere typiske bornholmske naturtyper samt et udvalg af de arter, der i Danmark kun findes på Bornholm eller som er sjældne i de øvrige landsdele. I den bornholmsk forårsbuket indgår Vår-Spergel, Hylde-Gøgeurt, Salep-Gøgeurt, Klippe-Røn, Tarmvrid-Røn, Mur-Draba, Rank Viol, Sump-Viol, Sort Radeløv, Rundfinnet Radeløv, Nordisk Radeløv, Vild Tulipan, Vedvarende Måneskulpe, Løg-Rapgræs, Skinnende Storkenæb, Kantbælg, Melet Kodriver, Pur-Løg, fire anemonearter inkl. Blegblå Anemone og Enblomstret Fladbælg samt måske Bakke-Potentil.

Turpris for de 6 dage er 4.650 kr. pr. person i dobbeltværelse. Tillæg for enkeltværelse er 1000 kr. for de 5 overnatninger. Beløbet dækker kørsel med bus fra København til Bornholm og retur, al ekskursionskørsel på Bornholm og indkvartering på hotel Friheden ved Allinge https://frihedenhotel.dk/. Hotellets placering er markeret med rød pil på kortet nedenfor. Prisen inkluderer endvidere fuld forplejning, dvs. morgenmad, smøring af madpakker og aftensmad under hele opholdet på Bornholm samt ekskursionsledelse. Deltagerne opfordres til selv at tegne afbestillingsforsikring og andre relevante forsikringer.

Tilmelding er bindende og sker efter ’først til mølle’ princippet med indbetaling af et depositum på 1000 kr. Ved tilmeldingen modtager du en bekræftelse pr. e-mail. Ved overbooking oprettes venteliste.

Forårsekskursionen arrangeres i samarbejde med Vipperød Bustrafik, der sørger for al det praktiske ved afviklingen af forårsekskursionen.

Kontaktpersoner Peter Wind tlf. 87914110 (aften) () Sidste frist for tilmelding og indbetaling af depositum er 10. marts 2021 (tilmeldingsfristen er udvidet – fra 1. marts til 10. marts), hvorefter et mere udførligt program med oplysning om slutbetaling vil blive fremsendt.

Tilføj arrangement til din digitale kalender ved at trykke her iCal